По-големи мутри от Борисов и Радев има ли?

Проверено от източника и благодаря на Бърд. По-големи мутри от Борисов и Радев има ли? Точно в момента, в който публикацията на Политико и Ди Велт рязко повиши рязко риска от терористичен акт срещу Кирил Петков от страна на отмъстителните руски служби по поръчение на Путин и ….. Румен Радев нарежда на НСО да свали охраната от Кирил Петков – изпращайки ясен сигнал, че това пропутинско правителство е готово да поднесе на тепсия живота на дръзналия да се опълчи срещу гнева Путинов Петков.

Като един от най-запознатите с методите на отмъщение и действия на Путин и неговата власт човек в България еднозначно заявявам – съществува пряк риск за живота на Кирил Петков. Ситуацията наподобява тази със Стамболов.

За Борисов, който е дарлинга на Путин след Турски поток, има охрана, за Петков, за Доган също, а Петков, който е най-големия политически дразнител на доказан поръчител на убиийсва на политически опоненти няма.

Тъй като не може да се разчита на Радев, след като е разпоредил снемане на охраната на Петков, призовавам ПП да наеме частна охрана, мога да подскажа, която ще плащаме с набиране на средства.

Разбира се, Румен Радев ще се прави че не знае, че директора на НСО сам е преценил, след доклад от службите, че няма риск за живота на Петков. Нещастници.

Тази власт е озъбено, свирепо куче.

Автор: Илиян Василев

Прочетете също

Защо Путин иска Ердоган да е на власт

Агресивната война на Русия в Украйна изолира правителството в Москва много бързо – особено в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *