Страхил Ангелов: Настимир Ананиев щял да съди всеки, който уронва престижа му! Да започне с Търговския регистър – там е най-„оклеветен“ и „омаскарен“

Настимир Ананиев заяви в българската национална телевизия, от където тези не излизат, че щял да съди всеки, който уронва престижа му!

Еми да започне с Търговския регистър – там е най-„оклеветен“ и „омаскарен“. Или Сметната палата, която е публикувала докладите, съгласно изискването на закона, за даренията и респективно дарителите на политическите партии.

Да не говорим, че преди да осъди когото и да било за „уронване“ трябва да докаже, че има какво да се урони – т.е. т.нар. му „престиж“!

Наглостта и безочието на тези хора направо вцепенява!

Само си представете ако криптопирамида, преследвана от ФБР и прокуратурата на Ню Йорк и още седем щата, беше дарявала крупни суми за кампанията на БСП например, какво щяхте да чуете! Колко „журналисти“ и „общественици“ направо щяха да си скъсат дрехите. Чудо! Или ако депутат от Възраждане беше сниман пред парламента в джипа на Бобоков – ей така, как си водят приятелска беседа – щяха да тичат по цял ден с микрофоните след него и да му задават съвсем логичния въпрос „Какво търсиш в автомобила на този човек, г-н народен представител?“. Нещо тотално не е наред с т.нар. „журналистика“ – ама тотално!

Страхил Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *