Тихомир Василев: Наблюдаваме театър на абсурдите в милата ни Родина от две седмици

Театър на абсурдите. Това наблюдаваме в милата ни рОдина от две седмици.

Първо бе скандалът с Nexo, който нашите медии и платени говорители се опитват да потушат,за да запазят поне от части имиджа на сламени хора като Христо Иванов, Атанасов, Кирил Петков, Асен Василев и техните изтривалки и остриета…

Второто е износът на оръжия за Украйна, който е вършило правителството на шарлатаните и доказаните лъжци и мошеници.

След като welt.de и bloomberg публикуваха данни за продажба и дарения на самолети СУ(сега купуваме чертежи за милиарди) и оръжия и муниции, някои наши политици и „държавници“ с половин уста признаха за сделки на тъмно, а други след като се криеха и кокореха сега още по ококорени признаха, че те са „спасителите“ на Украйна! Браво, аферим!

На фона на всичко това народа мизерства и се чуди, аджеба тия дето ги избрахме да ни „оправят“ какво точно оправиха: банковите си сметки, парапетите на секретарките си или нЕкое шкафче…

В ситуацията нито Орешарски нито Путин са виновни и наистина е редно каскетурата да влезе в действие и със същият плам и страст, с който ми шиеха измислено ОПГ по време на протести 2020 и подслушваха мои роднини и приятели, сега да разследва и арестува тези, които са ощетили държавата и народа в особенно големи размери!!!

Също така военна прокуратура да разследва и установи какви тъмни сделки и липси има в Българската армия, както и защо в периода на масово изнасяне на оръжия и помощи за Украйна на тъмно имаше безброй гърмежи на териториите на оръжейните ни заводи и загуби на човешки живот.

Не се ли случат три действия, ясно ще се докаже, че от чистачката в прокуратурата до каскета всички са зависими…

По този повод ми е любопитна и позицията на президента Радев относно продадените самолети и защо той мълча до сега по този въпрос… Нещо някъде не се връзва.

Тихомир Василев, един обикновен човек, който просто пита „отговорните“ политици!

‼️Театър на абсурдите. Това наблюдаваме в милата ни рОдина от две седмици.‼️Първо бе скандалът с Nexo, който нашите…

Posted by Тихомир Валериев Василев on Wednesday, January 18, 2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *